fredag 19 november 2010

21.00

Klockan är alldeles för sent för att Lowa ska vara vaken, men bök på kvällar och nätter har blivit en vana (några tips?). Vi kunde inte låta bli att ta fram kameran när hon var så söt i sängen. En riktig liten busunge. Nu är det förövrigt dags att sänka sängen som ni kan se.

4 kommentarer:

 1. Hon är en riktigt söt busunge <3 Ses imorgon (:

  SvaraRadera
 2. Det är ju jättesvårt när de börjar resa sig, kommer inte ihåg hur vi gjorde med August. Men hon är ju söt som socker när hon står där med ett busigt leende i alla fall ;-)

  SvaraRadera
 3. Hej. Vår lilla dotter blir snart 10 månader. Hon har eller hade också mycket bök och stök för sig på kvällarna och nätterna. Det första vi gjorde var att flytta henne till eget rum för ett par månader sedan, då hon är otroligt lättväckt. Redan då började hon att sova bättre. Sen så slutade jag att amma (på natten) för en månad sedan och då sov hon också bättre. När hon vaknade gav vi henne välling istället. Vi brukar göra så här; hon får äta välling i vår säng, oftast somnar hon när vällingen är slut. Då bär vi in henne till hennes säng. Oftast så sover hon från åtta till åtta. Utan ett enda uppvak. De kvällar hon inte somnar efter vällingen låter vi henne böka på till hon somnar, ingen ide att försöka få henne att somna om hon inte är redo. Oftast tar det inte mer än en halvtimme. Det var ett tag jag trodde att det aldrig skulle funka med hennes sömn och jag var helt slutkörd. Men nu har hon kommit på att det är skönare att sova än att vara vaken på natten helt själv. Utan fem minuters metoder å allt va det finns. Ibland måste jag till och med väcka henne på morgonen runt halv nio nio. Ett litet tips bara. Lycka till och jag lovar att det kommer bli bättre. Kramar och tack för en bra och fin blogg.

  SvaraRadera
 4. Tusen tack för din kommentar. Har också hört att det kan bli bättre när man slutar amma på natten men det är de enda som funkar så hon ska somna om, hon är inte hungrig, utan hon snuttar i max 1 minut sen sover hon igen, och vaknar nästa timme... så håller nätterna på. Kanske dags för eget rum om inte välling på natten hjälper. Får helt enkelt prova :) Tack.

  SvaraRadera