torsdag 25 november 2010

8 månader


Idag blir Lowa 8 månader. Vi har vart på BVC och gjort boel-test som gick kanonbra. Hon kollade efter de plingande klockorna direkt. Vi har även vägt och mätt henne och lillgumman väger 8660 gram och är 70 cm lång. Stora tjejen.

Vi missade tyvärr babysång i och med att det var samma tid som vi hade på BVC, men när vi var klara där gick vi iaf dit och drack lite kaffe och åt banan med de andra mammorna och barnen. Lowa blev jätteglad och började snacka direkt, adadada.
Nu säger hon förresten mamamama flera gånger om dagen. Tror ni det värmer i hjärtat eller? SÅ mycket.

Det går fort fram här hemma. Hon lärde sig krypa förra veckan och nu jagar hon katten fort som attan. Hon kryper även fram till möbler och reser sig upp hela tiden. Hon glömmer bort att hon står och släpper taget vilket resulterar i tårar. Skulle behöva en liten bebishjälm, haha.

Efter babysångsfikat träffade jag Madde och Malin. Vi var på stan och kollade in nya inredningsbutiken. Fanns mycket fint. Sen blev det en god lunch, lite kik i affärer och sen avslutade vi på Ica maxi.

Snart får vi besök av mina systrar Emma & Åsa. Trevligt.

5 kommentarer:

 1. Grattis söta Lowa!! Vad duktig hon är:O)
  Juni var en slooooow baby, vilket iof var ganska skönt, nu springer hon omkring hur mycket som helst.

  SvaraRadera
 2. Så himla gullig hon är systerdotter. Och så coolt att hon kan krypa och stå nu. Jag längtar tills Ove kan sitta själv och vara med vid matbordet.

  Ha det bra, vi hörs. Kram/Elsa

  SvaraRadera
 3. Vart har ni köpt den randiga dressen som Lowa har på sig?

  SvaraRadera