fredag 26 november 2010

Sofforna på väg


Imorse halv 9 vaknade jag av ett telefonsamtal från Ikea (om inte dom hade ringt sov vi säket längre, annars brukar Lowa vakna mellan 7-8, men idag var ett undantag) och berättade att på Tisdag mellan 9-15 kommer vår soffa, fotölj, fotpall. Även den vita expediten kommer då, som Lowa ska ha i sitt rum. Kuuuul. Jag längtar.

Det kanske inte är det allra praktiska att ha en ljus soffa när man har barn, visst. Men ska man köpa en annan soffa bara för att det inte är det allra bästa? Soffans klädsel är avtagbar och kan tvättas i 60 grader. Jag fick även tips från en vän att när vi (när Lowa är äldre) ska ha fredagsmys med chips och gott så lägger vi en pläd på sittkuddarna som vi kan drälla på - mycket enklare och snabbare att tvätta.

Jag tror det blir toppen. Det känns rätt. Och billigare soffa får man allt leta efter. 2995 kr, är inte det ett KAP?

1 kommentar:

  1. Vi har både soffan och fotöljen samt en 7 åring och även vi som spiller ibland och vi ångrar oss inte att vi köpte den i vit. Den är så lätt att tvätta och oftast så behöver man bara tvätta sittkuddarna och de andra max en gång i halvåret. Så ni har gjort ett mycket bra val för den är super snygg och skön =)

    SvaraRadera