lördag 5 februari 2011

Lördag

Igårkväll kom vi hem med tapeter, färg, väggspackel och flera påsar med mat (finns inget bättre än en fylld kyl och frys). Vi är jättenöjda med tapeterna vi hittade till Lowas rum. Var inte alls svårt den här gången. Måste helt klart tipsa er om att kolla på Cool Bygg innan ni åker till en "riktig" tapetaffär. Bättre priser, fina tapeter, inte lika stort utbud vilket är bra enligt mig (enklare att välja). Vi hittade den perfekta ljusrosa nyansen samt den vita. Tror det kommer bli riktigt bra.

Dagen kommer inte bestå av något speciellt. Kristoffer jobbar hela helgen vilket är jättetråkigt, men ett måste. Gumman somnade nu efter mycket om och men. Hon är snorig, lite febrig och ledsen. Vi ska ut på en eftermiddagspromenad efter lunch tänkte jag. Får se om vi får hit nån på lite fika också, vore trevligt.

Nu ska jag måla lister!

Vad ska ni hitta på?

3 kommentarer:

  1. Skrev just till dig på Facebook och frågade vad det skulle bli för tapeter till Lowa, men nu fick jag ju svar ;-)

    SvaraRadera
  2. Vilken fin kommentar! Tack :) Okej, ja ska försöööka ta det lite kortfattat :P det är bra att träna efter pulsen för att få den optimala förbränningen, vilket du har när du har en puls på ca 65-70 % av din maxpuls, det kan man räkna ut om man vet sin vilopuls och sin maxpuls. Då förbränner du som mest. Men att ibland intensivträna, alltså kring 80-90 % av din maxpuls gör att du förbättrar syreupptagningsförmågan, så blanda de två intensiteterna. Ju bättre syreupptagningsförmåga = lägre vilopuls = lägre puls behöver du för att förbränna. Så du kan alltså träna ner din vilopuls. Jag behöver komma upp i en puls på 161 för att få en bra förbränning. Men om jag tränar ner min vilopuls kan det räcka med ca 150 i puls tillslut för att få samma förbränning. Men du kan aldrig förbättra din maxpuls, det är viktigt att veta! Du kan räkna ut din maxpuls genom att ta 220- din ålder, men det kan diffa ganska mkt . Så om man e seriös och verkligen vill veta så kan man göra ett maxpulstest! Det är inte jääätte svårt men sjukt jobbigt! Hojta till om du vill veta hur =) Men hur som, pulsklocka är kanon!

    SvaraRadera
  3. Tack så mycket! ja resan var fantastisk!

    Den ligger vid gammla stan i norrköping. Längs ned på drottninggatan (city gatan) längs spårvagnsspåren. Vid Svensk fastighetes förmedling precis (som ligger precis vid spårvagsnspåret, så spana efter den sedan ligger affären snett bakom) butiken är fantastisk och dubbels så stor som kortet visar, minst! Kram

    SvaraRadera