måndag 2 maj 2011

Surt sa räven


Åh herregud! Jag tror jag börjar få gravidcravings, och inte på en massa godis och sötsaker - blä, nej istället är det på sura saker, gärna så det svider i hela munnen. Skulle vilja ha ett nät med citroner hemma som jag kan skiva upp i klyftor och bara ÄTA! Eller varför inte en riktigt sur grapefrukt? Ge mig!

Någon som vet det där om man är sugen så sött eller surt, vad säger "myten" då? Att det är en flicka eller pojke i magen? Bara kul att veta :)

6 kommentarer:

 1. Jag har varit sugen på surt när jag väntat grabbarna! När jag väntade Tyra ville jag inte ha lakrits vilket jag brukar älska men då hade jag högt BT så jag tror att kroppen blir sugen på det den behöver och tvärtom. Men det är alltid roligt att gissa och spekulera! Syns på lördag! Kram från "sim-fia"

  SvaraRadera
 2. Ingen aning, men med Albin då var jag sugen på sura saker och kräktes av söta saker. Med Melvin så var jag sugen på söta saker och åt en massa godis... Inte till så mycket hjälp va, tyvärr ;) kram Hedvig

  SvaraRadera
 3. Läste att om man är sugen på sura saker ska de vara en flicka, jag är jätte allergisk mot alla citrusfrukter men va så himla sugen på de när jag väntade min dotter. Men fick helt enkelt hålla mig borta ifrån de. Kram Linnéa Grahn

  SvaraRadera
 4. Jag drack citronvatten hela tiden med båda barnen ;-)

  SvaraRadera
 5. Jag är också sugen på surt! Å det är förmodligen en pojke i min mage :)

  SvaraRadera
 6. Jag var också helt galen i sura saker, åt citronklyftor i mängder! Och ut kom en liten kille :-)

  SvaraRadera