måndag 4 juli 2011

Gravid i vecka 24

Idag går vi in i en ny härlig graviditetsvecka, nämligen vecka 24. Sakta men säkert blir magen allt större, speciellt de sista veckorna. På kvällstid är den enorm (bild tagen på morgonen). Konstigt att det kan skilja så mycket från morgon till kväll. Foglossningen är jobbig men tack vare foglossningsbältet kan jag jobba och röra mig nästan smärtfritt. Utan bälte skriker jag vissta gånger.

Igår var bebis i full gång där inne. Sparkade och gjorde volter stup i kvarten. Kristoffer satt och tittade på Big 4 på svt (hårdrockskonserter) så jag antar att hon/han antingen diggade eller avskydde musiken, hihi.

Är ledig idag och imorgon, grymt skönt. Vi ska åka en sväng till Flen efter lunch för att hälsa på mina föräldrar. Mamma åker utomlands imorgon med en vän så vill träffa henne innan hon reser iväg. Ska även åka till Hälleforsnäs en sväng, loppisjackt samt ett besök på Lager 157.

5 kommentarer:

 1. Du är jättefin! Kommer du till Marie? Kram Sim-Fia

  SvaraRadera
 2. Tack snälla :)
  Jag vet inte, ska kolla upp hur jag jobbar först. Ska du dit :)? Vet du fler av oss i "sim-gänget" som ska dit? Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Vad fin du är Anna. Vad bra att bältet verkar funka så att du inte behöver ha så ont. Är ni hemma, lediga eller jobbar v. 29-v.30? Vi tänkte åka upp då. Kram/E

  SvaraRadera
 4. Å vad du är fin Anna! <3 Kram Jenny

  SvaraRadera
 5. Hej.
  Grattis till den lilla i magen, vad roligt...
  Jag e ny på din sida så jag vet ej så mycket om din sida...
  Jag fick själv veta idag att jag e gravid, med min 3:e ..
  jag e super glad & jätte rädd att jag ska få missfall igen, som jag fick i Maj månad i år..

  kika gärna in på min blogg & lämna en rad eller två..
  Kram

  SvaraRadera