tisdag 5 juli 2011

Härliga lediga tisdag

Hallå hallå.

Morgonen startade med en väckning 8.30 - ja, numera får vi ställa klockan så inte Lowa sover för länge på morgonen, vilket lyxproblem eller hur? Vi lägger henne ca 20.30 sedan kan hon lätt sova till 10.00 morgonen därpå. Då blir alltså mat-tiderna lite sisådär, och på sista tiden har hon varit rätt dålig i maten. Det funkar dock bättre när vi går upp "tidigare", vi får ju ändå sovmorgon (då jag inte jobbar vill säga).

Efter frukost begav vi oss ut i trädgården för att klippa färdigt häcken kring grannarna, och oj vad bra det blev. Värsta träningspasset också, kommer kännas i armarna imorgon. Jag klippte medans Kristoffer krattade - rätta takter.

Vi har även fixat i sandlådan som bara stått och grott igen. Nu är alla äckliga tistlar borta samt all ogräs. Skulle behövas lite mer sand bara men det funkar som det är nu. Den är krattad och fin. Lite virke till ett "lock" behövs då hönsnätet som suttit över sandlådan (som var så när vi flyttade hit) såg alldeles förjävlig ut, samt att det var sönder lite här och där. Som sagt, lite virke så blir det nog bra. Tänkte även olja in den nån dag när jag får extra energi till övers.

Idag blir det en sväng in till stan. Ska hem till Helena som varit i Turkiet en vecka. Hon ska bjuda på kaffe, och så lär det säkert bli en hel del skvaller, trevligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar