onsdag 3 augusti 2011

Kvällsmys med tända ljus



Här hemma har jag tänt ljus för första gången på länge. Det är lite "höst" i luften och då passar det perfekt. Ser ni att hyllan kommit upp på väggen? Blev mycket bra. Dock väldigt suddigt och dåligt kort men nu ser ni iaf lite hur vi har fått det efter "renoveringen".

Förresten, ni är många som undrar hur man kan ha vita soffor när man har barn. Då kan jag bara tala om för er att det är inga som helst problem. Lowa får sitta på golvet, och när hon väl är i soffan har hon tyghandskar på sig! Haha självklart är det inte så. Lowa leker bäst hon vill här hemma, och om det blir smutsigt så har vi en maskin här hemma som kan tvätta åt oss - perfekt!

3 kommentarer:

  1. Så fint ni har fått det!

    SvaraRadera
  2. Jätte fint o mysigt Anna !

    SvaraRadera
  3. Ni ser ut att ha det jättefint i ert radhus. Men visst blir man varse att det finns något att fixa med hela tiden, när man har sitt alldeles egna hem.

    Vad kul att höra att ni varit nöjda med vagnen. Det enda som oroar mig lite är hur den är på vintern. Det har ju inte varit nådiga vintrar de senaste två åren. Och det är ju inte några terrängdäck, direkt :)

    Självklart MÅSTE vi ses när din lilla bebis tittat ut. Det är givet!

    Kram Jenny

    SvaraRadera