tisdag 6 december 2011

Hormonplitor?Wilton har fått prickar i ansiktet. BVC-sköterskan säger att det är hormonplitor som försvinner om nån/några veckor. Nu undrar jag om man kan ha hormonplitor även på resten av kroppen. Det har nämligen spridit sig (dock inte lika mycket) till mage, ben och armar. Något han inte tål som jag stoppar i mig (som kanske gör det onda i magen?)

5 kommentarer:

 1. Tyra hade prickar över hela kroppen och det gick över efter ett tag. Det verkade inte som om det kliade och det sas att det var hormonprickar. Kram Sim-Fia

  SvaraRadera
 2. Det kan vara över hela kroppen! Det hade Juni, och Olle också. Så det är ingenting att oroa sig för, de går bort snart:O)

  Visst är Wilton en "Anna-bebis"? Lik dig alltså? Lowa är ju så väldans lik sin far, kan jag tycka...

  SvaraRadera
 3. Okej va skönt, då behöver jag inte undra mer. Lowa hade inte en endaste prick när hon var liten så jag har inte så stor koll på det här med prickar ;)

  Ja Wilton är väldigt lik mig sägs det. Kul det :) för Lowa är ju sin pappa upp i dan :)

  SvaraRadera
 4. De är nog så olika de där! Wiljas höll sig i ansiktet, men de behöver ju inte alltid vara så :) <3 De är nog ingenfara alls kan jag tänka mig! Men blir dom irriterade, eller sprider sig mer kanske du ska kolla upp det.

  Kramar!

  SvaraRadera
 5. Mina tjejer hade också hormonplitor över hela kroppen så det är ingen fara. Du har så fina barn!

  SvaraRadera