torsdag 11 oktober 2012

Vinterjacka

 
 
 
 
Kylan är här för att stanna verkar det som. De senaste dagarna har det varit så pass kallt att det nästan går åt en varmare jacka - en jacka som jag inte har. Eller rättare sagt, jag har vinterjackor, men alla är på toook för stora för mig efter min viktnedgång. Känns lite surt att behöva slänga ut massa pengar på en ny jacka, men det är jag väl värd efter allt slit?
 
 Denna ovan hittade jag och föll för direkt. Superfin, skön, mycket lurv i luvan & på kragen (ser ut att vara mer lurv i verkligheten än på bilderna), dessutom går den ner lite över rumpan och man kan dra åt i midjan. Det som är ännu bättre är att priset är det billigaste på vinterjacka jag hittat hittils. Jag slår nog till. Vill inte förfrysa i min skinnjacka i vinter, burr..

6 kommentarer:

 1. Det tycker jag absolut att du är värd när du varit så himla duktig.

  SvaraRadera
 2. Klart du ska köpa den - du som varit/är så duktig!
  Lindex va? Kram!

  SvaraRadera
 3. Den är nu köpt och hänger till sig i garderoben, men imorse var det väldigt kallt, hann dock aldrig ta fram den då det vart lite stressigt till dagis. Men snart så :).
  Precis den är från Lindex.
  Johanna, vad har du för lösen på bloggen? Kommer inte in längre :(

  SvaraRadera
 4. Åh, supersnygg! Måste ner på stan snart och titta på vinterjackor. Min är säkert en 6 år gammal nu, hihi. Jag har satt lösen på bloggen, dels för att jag inte bloggar direkt längre och för att själv spara den för mig själv. Om jag vill blogga igen så kommer jag göra det på en ny adress och lämna denna blogg med allt det står bakom mig.

  SvaraRadera
 5. Vet du om den är nyinkommen på Lindex eller liksom är på sluttampen att säljas? Vill såå gärna ha en men hon som jobbade på lindex hade aldrig sett den.

  SvaraRadera