tisdag 22 januari 2013

Dålig fart

 
Jag vet att det är och har varit dålig fart här på bloggen. Jag vill skriva men så ändrar jag mig lika fort. Vill dela med mig av mitt liv, min inredning och allt fint här i livet. Jag vet inte vad ni vill läsa om, och jag vet inte vad jag egentligen bör skriva om. Har ju blivit mycket träning och det känner ja sticker i vissa ögon, vi svenska är väl rätt avundsjuka. Man kan tycka och tänka, men när det blir negativa tankar och meningar är det mest bara ren avundsjuka tror jag.
 
Här hemma har det hänt grejer. Wiltons rum börjar sakta men säkert ta form, lika så vårat sovrum. Där har det flyttat in lite nytt. Tänker visa er om ni vill. Lowas rum har också en liten ändring inplanerad, men bara en liten. Det projektet står till sig ute i garaget och väntar på vår/sommar så ja kan måla utan att förfrysa.
 
Som sagt lite ändringar har skett här hemma, nya fina möbler har flyttat in och fula har flyttat ut (sålts). Ändringar har även hänt med mig. Hör så fina kommentarer av nära & kära, det värmer så oerhört. Har sagt hejdå till typ 35 kilo på 1 år. Tjohoo på den liksom.
 
Vad säger ni, göra ett nytt försök? Vad önskas det läsas om?

8 kommentarer:

 1. Fortsätt som du har gjort med en blandning av det som händer i ditt liv! Kram Sim-Fia

  SvaraRadera
 2. Johanna - mamma till Leia22 januari 2013 kl. 05:05

  Jag gillar din blandning! Träning, barn och inredning. Perfekt! :)

  SvaraRadera
 3. Strunta i att det sticker i ögonen på andra. Du har ju varit jätteduktig och gjort ett kanon jobb. Heja dig
  Kram Caroline

  SvaraRadera
 4. Allt! Träning, mat, barn & inredning! :)

  SvaraRadera
 5. Träning och inredning är min favorit! Du är en stor inspiration iallafall för mig, alla andra är avundsjuka på att du lyckats med det du sattsa på! Låt don vara det och låt dom inte krypa under skinnet på dig.

  SvaraRadera
 6. Jag gillar din blogg som den är tycker inte du ska ändra något. Har någon problem med vad du skriver skit i dem och de behöver ju inte läsa om det är så jobbigt för dem. Fortsätt som du gjort, det är ju dina tankar och det du vill dela med dig av som är viktigast
  Kram Linda

  SvaraRadera
 7. Mer om träning och vad du äter, du är skitduktig. Alla andra som inte gillar det är bara avundsjuka och skulle egentligen också vilja vara lika duktiga. Dom kan ju sluta läsa =)

  SvaraRadera
 8. Jag gillar din blogg som den är, men det gnager ofta lite av oro i magen när jag läser. Jag har kommenterat förut och jag är fortfarande orolig över ditt tänkande med maten och träningen, det är inte helt friskt att få ångest av något man äter, eller må dåligt om man missar ett träningspass. Om du känner att det inte står helt rätt till så tycker jag att du ska ta hjälp innan det går för långt, man behöver inte se ut som ett skelett för att ha en ätstörning. Kommer du någonsin att bli nöjd? Det är ofta så med en ätstörning, att man hela tiden tänker "bara några kilo till" och så sänker man gränsen hela tiden.
  Är det så att du inte alls känner igen dig och mår hur bra som helst, så ber jag dig bortse från den här kommentaren.
  Jag tycker om att läsa om din vardag och titta på fina bilder, men är inte lika förtjust i inlägg om vikt och siffror. Men det är din blogg, jag kan ju välja att hoppa över det jag inte vill läsa.
  Var rädd om dig! Kram

  SvaraRadera