måndag 4 februari 2013

Nästa klickNästa klick från Gina Trcot, eller om jag besöker butiken, är dessa fyra plagg. Så snygga. Älskar jackan. Har länge varit ute efter en "ridjacka", men har antingen varit för stor eller inte hittat den rätta. Nu har jag det. Skitsnygg. Finns i ljust också men jag tror ja passar bäst i svart, funkar alltid, men man ska aldrig säga aldrig, värt att prova den ljusa med såklart.

Jag har sagt det förr, och jag säger det igen - Gina levererar.

De kommer med nyheter varje dag, det måste vara något slags säljknep. Det blir ju lätt att man vill beställa var och varannan dag. Funkar ju absolit inte. Och jag köper som ni fattar inte allt jag lägger upp här i bloggen (blir ju mycket tips till er) men dessa ovan VILL jag ha. Nu när man börjat jobba lite kanske det funkar att unna sig lite mer. Allt till en viss gräns såklart, men ni fattar poängen.

5 kommentarer:

 1. har också kolla på den där jackan, sjukt snygg men det var ett saftigt pris. fast det äre nog värt det ! älska gina tricot ! du är så duktigt med träningen / Natalie, gatan över i flen ;) !

  SvaraRadera
 2. Svar: Visst har jag Sofia ;) haha. Tänk om man vore rik...

  Ah, ja den är sjukt snygg. Jag älskar den. Vill ha vill ha. Tyckte också priset va liite väl saftigt, men det kanske är värt det om man använder den flitigt, kanske till och med i ett par år!? Vilken färg gillade du bäst?

  Kramar till er.

  SvaraRadera
 3. ja tror fasen ja vill ha dom blå ja me ;)

  SvaraRadera
 4. jag tror att det är värt det ! jag skulle nog sattsa på svarta, den ljusa blir skitig så lätt tror jag :-)!/natalie

  SvaraRadera