torsdag 12 november 2009

En liten tripp

Fick bli en liten tripp till Norrköping igår efter Kristoffers jobb. Har inte kunnat släppa tanken på den vagnen... kommer den verkligen passa i vår bil? Så det var bara upp till bevis. Jag har en tendes att behöva ha koll på läget. Självklart passade det, så jäkla skönt. Behöver jag inte tänka på det längre. Men vi ska titta på en till vagn innan vi bestämmer oss, en som kostar hälften så mycket och är lite mindre. Men som sagt, pengarna är inte det viktigaste. Det kan vara en bra investering att köpa en ordentlig barnvagn. Tanken är att vi ska kunna använda vagnen till (alla) barn som vi ska få :). Den vi kollade på igår verkar vara den optimala vagnen för oss! Och om man då räknar ut hur mycket den kommer användas och förhoppningsvis till alla barn vi ska ha (vilka planer, haha) så blir vagnen inte dyr i längden. Jag vill veta att det är en BRA vagn så man inte står där sen och behöver köpa en ny.

Idag kommer mamma på besök. Eventuellt att syrrorna skulle följa med också. Ska bjuda på mina goda bullar som ligger i frysen, perfekt att tina så blir dom som tagna direkt från ugnen ;).

2 kommentarer:

  1. Hur går det med vagn kollandet? Man blir ju nyfiken på vilken det blir. Jag kommer ju snart upp och kan hjälpa till.;) Mamma har lovat mig en ny dubbelsäng med FAST madrass att sova på. Tjohoo, skönt att slippa "hängmattan". Kram/ Elsa

    SvaraRadera