tisdag 23 mars 2010

Riktig smärta

Besöket hos barnmorskan gick bra som vanligt. Den här gången låg hjärtljuden på 152 slag/minut. Hon bokade även om våran tid till ultraljud, från den 1a April till den 6e, den blev lite för tidigt med den första tiden tyckte hon. Hoppas vi slipper gå på ul, att bebis vill titta ut innan.

Idag har jag haft molnande värk till och från hela dagen. Absolut inget som gör ont men det känns. Förvärkar. Hoppas självklart att det är på G snart, längtar bara mer och mer. Snart vill jag känna riktig smärta ;) Säger ja nu ja och kommer säkert ändra mig när jag ligger där, haha. Men utan smärta ingen bebis, så det är nått jag måste igenom tills jag och Kristoffer får träffa vårt lilla barn.

Nu är det dags för den dagliga "tuppluren". Hoppas ryggvärken går över då också.
Bebis har varit i full gång hela dagen, och just nu hickar det i magen på mig, mys!

5 kommentarer:

 1. Längtar verkligen tills han/hon kommer ut. Kommer bli så mysigt! kram

  SvaraRadera
 2. Daniel Strandberg , Nässjö23 mars 2010 kl. 11:30

  Hej vännen. Vet ej varför du försvunnit från min facebook , kan ej hitta dej igen. Sök upp mig om du vill. Ville i alla fall bara önska er lycka till nu ! Hoppas allt går bra och att ni får en snabb förlossning. Dock brukar det väl gå lite segt för förstföderskor , men man kan ju alltid hoppas :)

  Massor med kramar från mig.
  Familjen hälsar lycka till med.

  / Daniel Strandberg, Nässjö

  SvaraRadera
 3. sv: ja okej då förstår jag-. gick själv inte så pass länge med min son så är inte så insatt i vad dpm gör på dom kontrollerna när man gått över tiden :) men nu när du skriver det så låter det logiskt att dom gör ul :)

  SvaraRadera
 4. sv: ska hålla tummarna för dig att du slipper gå över tiden. Själv så tyckte jag också att det var drygt & ändå så fick jag innan än beräknat så jag kan ana att du tycker det är drygt som snart gått fullt ut!
  Tack så mkt, hoppas också att det blir bättre faktiskt. Känner att jag inte har tid till att bli sjuk, dels för att jag har Mio att ta hand om & sen dels för att jag har mkt saker som ska göras nu!

  kram

  SvaraRadera