måndag 19 april 2010

Morgonpromenad i solen


Ute på promenad med mamma.


Djulö alé

Vaknade av solen, hur härligt är inte det? Har varit väldigt blåsigt och mulet de senaste dagarna, så idag kändes allt genast mycket roligare. Får se om man kan sitta en stund på balkongen på eftermiddagen med en varm kopp kaffe. Kristoffer och jag tog nämligen fram utemöblerna igår. Nu fattas bara lite fina blommor på bordet och balkongräcket, sen är jag nöjd :). Längtar extra mycket tills det blir lite varmare och man kan plantera pelargonier (min favorit), ljusrosa ska de vara!

Jag och Lowa startade dagen med en härlig morgonpromenad. Jag slängde på mig solbrillorna, första gången i år, och dom satt inte i vägen. Perfekt också att gömma sig bakom när man är osminkad och en mamma som inte riktigt fått den sömn hon behöver ;).
Fick bli Djulö alé rundan, och den kommer det bli flera av nu i vår. Ska försöka mig på den rundan ett par gånger i veckan, och absolut minst 1 promenad om dagen. Så skönt.

3 kommentarer:

 1. Härligt med prommenad i solskenet..
  Bara hoppas de slutar blåsa snart så de bli ännu mer behagligt att vistas ute..
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Jag gillar också pelargonier, trots att folk kallar de för tantblommor :P Just nu har jag penseér i blomlådorna, de är också fin fina :)

  Mysigt med en morgonpromenad i det fina vädret :)

  SvaraRadera
 3. Härligt! Håller med om det där med solisarna.. Skönt att kunna slänga på sig! :-)

  SvaraRadera