söndag 14 oktober 2012

Tavelfix & helgen

Halva kvällen har jag letat fina motiv på nätet som jag sedan ska fixa om till tavlor som ska pryda barnens väggar. Har hittat jättefina bilder, men att sedan göra om storleken och samtidigt få bilden att fortfarande se bra ut tog längre tid än jag trodde. Nu måste jag bara låna mammas & pappas skrivare (våran har gått sönder) för att sedan skriva ut och sen sätta in i fina ramar från Ikea. Lovar att visa er när allt är klart. Håll tummarna att storlekarna blivit som jag vill.

Söndagkväll och alldeles strax dags för sängen. Den här helgen avslutades med ett riktigt tufft cirkelfyspass på Friskis. Lär kännas imorgon, men då är det på´t igen. Jag och en kompis ska nämligen testa på Friskis tuffaste pass Flexintervall. Puh, celsius lär gå åt innan passet, haha.

Idag har jag, Lowa och Kristoffer bakat - Wilton tittade snällt på. Sambon fyller 29 år på Fredag, så måste ju ha lite gott att bjuda på. Dessutom blir Wilton 1 år den 3/11, så hög tid att fylla upp frysen lite. Vi har dessutom varit och köpt ny bilbarnstol åt honom. Nu skulle bilen behövas dammsugas, Lowa drar ju med sig halva sandlådan in när vi hämtat henne på dagis, haha.

Lördagkväll hade vi mina föräldrar här på tacogratäng, sallad och vitlöksbröd. Maten va så himla god, hade lätt kunnat käka det varje dag.

Nehepp, dags för sängen. Hoppas våra älsklingar sover hela natten.

2 kommentarer:

  1. Ja just de han fyller på samma dag som min minsta dotter :) dock blir hon bara 5 ;)

    SvaraRadera
  2. Vill bara tipsa om allposters.se, gå sedan in på dekorativ konst och titta bland affischerna där. Sååå fina tavlor att ha i barnrummet, har själv köpt två med en elefant och en uggla och en med en söt vit kanin som gungar. Superbilliga också :)

    SvaraRadera