måndag 14 mars 2011

Lull


Lykades fånga ett kort när Lowa står lull. Visst är hon duktig!

5 kommentarer:

 1. Men vilken duktig och gullig tjej. "Stå lull" var också gulligt, det uttrycket har jag aldrig hört! Verkar som om Lowa står i startgroparna riktigt nu,snart stegar hon nog iväg.

  Kram till er! Helena

  SvaraRadera
 2. Gullunge! Kan du inte lägga ut bilder på hennes rum också! =) är så nyfiken efter allt pyssel prat! kram påer

  SvaraRadera
 3. Lull? Men va hon är duktig :) PÅ g ser jag :) Vincent dröjer det nog inte länge för heller tror jag. Varje dag är det små steg, ett hit och ett dit liksom. Lite feg tror jag bara han är. Men visst är det spännande? :) Säger som Julia, jag är SÅ nyfiken på Lowas rum :) och förresten, hur blev det med din frågestund? Puss o kram

  SvaraRadera
 4. Hej anna, har hittat till din blogg av en ren slump, gillar den jätte mycket och älskar din inredning. Nu har jag en fråga och jag hoppas du kan svara. ditt vardagsrumms bord tror det är det man kan skymta i denna bild kanske?
  Vart har du hittat det är på jakt efter ett nytt och det är lite panik. Tack för en bra blogg=) //f

  SvaraRadera
 5. Svar:
  Ja jag tror också hon stegar iväg snart. Det dröjer inte allt för länge tippar jag på. Stora tösen <3.

  Jag vet att jag är seg, men imorgon hoppas jag på solsken för då ska jag ta bilder på Lowa rum (blir finare när solen tittar in) och så lägger jag upp här på bloggen såklart. Håll ut!

  Vad glad jag blir att du gillar min blogg så mycket. Kul att du hittade hit. Ja du har helt rätt, det är mitt vardagsrumsbord man kan se lite av på bilden. Det är köpt på Ellos. Tror det kostar runt 900 kronor men jag slog till när jag hade 50% rabatt på valfri vara. Slå till, du/ni kommer inte ångra er.

  SvaraRadera