torsdag 7 april 2011

En lugn torsdagMår fortfarande dåligt och har väl ställt in mig på att jag kan göra det ett par dagar till. Ska till barnmorskan imorgon och ta prover/blodtryck så tänkte kolla med henne om det finns nått för det här hemska illamåendet. Mina "gravidarmband" funkar inte alls längre.

Nu ska jag bläddra i nya Mama medans Lowa leker i sitt rum. Kristoffer är hemma idag också då jag fortfarande är sjukskriven, men det jäkligaste är att Kristoffer också blivit dålig - dock inte på grund av nån graviditet, haha.

2 kommentarer:

  1. Har du testat med åksjuketabletter? Det har funkat under mina graviditeter. Hoppas det ger sig och att du får må bra.  Har följt din härliga blogg ett tag nu men aldrig gett mig till känna förut.  Kram och grattis till underverket i magen. Hanna

    SvaraRadera
  2. Jaa, de är receptfria och godkändes av min barnmorska. Jag var likadan och ville inte alls stoppa i mig massa tabletter, men de där blev min räddning. Så det är absolut värt att testa dom tycker jag! :)

    Jag testade att ge Thexas smoothien i nappflaska utspätt med vatten idag. Men det funkade inte heller. Trist. Men jag förstår honom iofs, tycker inte heller att de smakar så bra. ;)

    Kram!

    SvaraRadera