torsdag 7 april 2011

En lugn torsdag



Mår fortfarande dåligt och har väl ställt in mig på att jag kan göra det ett par dagar till. Ska till barnmorskan imorgon och ta prover/blodtryck så tänkte kolla med henne om det finns nått för det här hemska illamåendet. Mina "gravidarmband" funkar inte alls längre.

Nu ska jag bläddra i nya Mama medans Lowa leker i sitt rum. Kristoffer är hemma idag också då jag fortfarande är sjukskriven, men det jäkligaste är att Kristoffer också blivit dålig - dock inte på grund av nån graviditet, haha.

2 kommentarer:

  1. Har du testat med åksjuketabletter? Det har funkat under mina graviditeter. Hoppas det ger sig och att du får må bra.  Har följt din härliga blogg ett tag nu men aldrig gett mig till känna förut.  Kram och grattis till underverket i magen. Hanna

    SvaraRadera
  2. Jaa, de är receptfria och godkändes av min barnmorska. Jag var likadan och ville inte alls stoppa i mig massa tabletter, men de där blev min räddning. Så det är absolut värt att testa dom tycker jag! :)

    Jag testade att ge Thexas smoothien i nappflaska utspätt med vatten idag. Men det funkade inte heller. Trist. Men jag förstår honom iofs, tycker inte heller att de smakar så bra. ;)

    Kram!

    SvaraRadera