tisdag 23 augusti 2011

Syskonvagn ska inhandlas på lördag

Nu har vi äntligen bestämt oss för vilken syskonvagn vi vill ha. Det finns sjukt mycket att välja på, i alla prisklasser, för och nackdelar med alla. Det blir en svart Carena double swing. Det är två sittdelar där man byter ut den ena till liggdel - hårdlift. Vi är supernöjda med detta val och hoppas vi förblir det när vi väl börjar använda den. Har bara hört positivt om denna skönhet.

Det blir en begagnad vagn den här gången (när vi köpte vår Brio Go slog vi till på en sprillans, vilket var guld värt) i och med att syskonvagn oftast inte används lika flitigt som enkelvagn. Vi behåller vår Brio Go, smidigt om man bara ska ha ett barn med sig någon gång ist för att släpa på dubbelvagnen. Carenavagnen som vi ska köpa är knappt använd och mindre än ett år gammal.

Jag är velpottan nr 1 och är den som sitter och jämför olika vagnar / priser flera dagar eller veckor innan nått beslut kan fattas. Det här är den bästa vagn vi hittils sett så det var bara att skicka ett mail till säljaren, och jag var först bland många intresserade!

Följande ingår:
-Svart regnskydd med reflexer av märket Tullso.
-Svart åkpåse för baby upp till 6 mån av märket BabyTravel. Åkpåsen är helt delbar med dragkedja och kan därigenom även användas som sittdyna i vagnen, har huva och färdiga hål för sele och innertyg i svart fleece.
3000 :- för allt. Helt okej va? Nackdelen är att den ska hämtas i stockholm, men det gör oss ingenting. Åker absolut för det priset.

Såhär ser den ut som sittvagn


Och såhär med liggdel på

Mångdubbla möjligheter. Double Swing går att komplettera med en eller två liggkorgar och därigenom anpassas till barnens ålder. Vagnen är utrustad med lufthjul för en skönare och mjukare åktur. När barnen sitter vid sidan om varandra kan de interagera och känna trygghet med varandra.

Kan fällas med liggkorgen monterad
Individuellt ställbara ryggstöd
Lufthjul
Svängbara framhjul med låsspärr
Rymliga varukorgar med dragkedja
5-punktsselar
Transportlås
Avtagbar handtagsbåge
Kan kompletteras med liggkorg, fotsack, åkpåse och regnskydd

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar