onsdag 10 november 2010

Nu är vi igångVi fick oss en mysig dag här hemma trots att vi missade mammaträffen hos Julia. Vi har lekt, läst, busat, skottat snö och ätit gott - men det bästa av allt var att pappa-Kristoffer slutade redan vid 12 idag. Lowa blev jätteglad när han klev innanför dörren.

Nu har vi kommit igång med sovrummet också. Alla lister ska målas, sen spacklas/slipas och i helgen åker tapeten upp. Det jobbigaste är måla listerna men när man väl är igång går det rätt bra.

Vad har ni för er idag?

6 kommentarer:

 1. Lilla söt Lowa! jag säger som jag sagt sen hon föddes, Anna upp i dagen! :D
  Många kramar!

  SvaraRadera
 2. visst har hon mycket drag från Kristoffer också! Men nja, Vi har nog rätt i att hon är mamma upp i dagen! :)
  Många kramar!

  SvaraRadera
 3. Kul att du gillade lyktorna.! Ja tack själv för fikat och allt.! Hoppas att vi ses på Fredag! Kram..

  SvaraRadera
 4. Taaack för kommentaren för bilden på mig. Samt så vet ni att Lowa är på min bakrundsbild:D åsa

  SvaraRadera
 5. Jo ja ringde ju polisen, fick sitta i kö i 20 min jävla skit asså. men sen fick ja hem ett brev så jag slipper göra nytt körkort (blev så nöjd med mitt första). så nu väntar jag bara på ett nytt kontokort :)

  SvaraRadera
 6. Fint det verkar ha blivit hos er. Hörde att ni skippade sen-soffan. Det var nog rätt gjort. Vi har beställt biljetter upp nu 27 dec-3jan kommer vi. O fan att det är snö hos er redan, känns galet. Det var ju sommar nyss liksom. VI får höras. Jag har försökt nå dig men först var du borta(i sveg) sen har du bara varit upptagen när jag ringt och jag med när du ringt haha! Ha det bra kram/Elsa

  SvaraRadera